PAKISTAN





PROGRAM OF ACTIVITIES

04 November 2022 10:00 am - 04:40 pm (Islamabad time) 01:00 - 07:30 pm (Manila time)

ADB Pakistan Resident Mission, Islamabad, Pakistan and Online (via Zoom)

TIME	SESSIONS
10:00 - 10:10 am (10 mins)	Technical Announcements and Acknowledgment of Participants
	Safia Shafiq, Consultation Coordinator
10:10 - 10:20 am (10 mins)	Welcome Remarks
	Dinesh Shiwakoti, Unit Head of Project Administration, ADB Resident Mission in Pakistan (PRM)
10:20 - 10:40 am (20 mins)	Session 1: Objectives of the Safeguard Policy Review and Update
	Bruce Dunn, Director, Safeguards Division, Sustainable Development and Climate Change Department (SDCC), ADB
	Session 2: Safeguard Policy Directions and Recommendations: Findings from Analytical Studies and Feedback from Phase 2 Regional Stakeholder Consultations
10:40 - 11:10 am (30 mins)	Session 2(a): Safeguard Policy Directions and Recommendations for Environmental Safeguards
	Zehra Abbas, Principal Environment Specialist, SDCC, ADB
11:10 - 11:20 am (10 mins)	Break
11:20 am - 12:50 pm (90 mins)	Questions, Answers and Discussion
12:50 - 02:20 pm (90 mins)	Lunch

TIME	SESSIONS
02:20 - 02:50 pm (30 mins)	Session 2(b): Safeguard Policy Directions and Recommendations for Social Safeguards
	Madhumita Gupta, Principal Social Development Specialist (Safeguards), SDCC, ADB
02:50 - 04:20 pm (90 mins)	Questions, Answers and Discussion
04:20 - 04:40 pm (20 mins)	Wrap Up and Closing Remarks
	Bruce Dunn, Director, Safeguards Division, SDCC
	Announcement and Brief Event Evaluation

For Zoom registration, please scan the QR code



Visit our websites for more information



https://www.facebook.com/ADBsafeguardreview



https://www.adb.org/who-we-are/safeguards/safeguard-policy-review

