

Workshop on Trade & Supply Chain Finance

Date 8 June 2023

Venue Shangri-La Hotel, Ulaanbaatar

Dress Code Business Attire

EVENT SCHEDULE Thursday, 8 June 2023 [8:30 AM – 7:00 PM]					
<u>P</u>	08:30	09:00	Registration and Welcome Coffee		
1	09:00	09:15	Opening Remarks – Event Introduction	Edward Faber, ADB	15 mins
2	09:15	09:30	Overview of Trade and Supply Chain Finance program • Presentation of overall activity of TSCFP (products and TAs) • The Importance of Trade in achieving SDGs	Roberto Leva, ADB TSCFP	15 mins
3	09:30	10:00	Overview of Mongolia economy and the potential of Trade	Bold Sandagdorj, ADB	30 mins
4	10:00	10:45	 Global Trends in Trade Finance Trade Trends in Challenging Times SWIFT Messaging for Trade Mongolia Trade Challenges and Opportunities Commercial, Bank and Country Risk 	Vincent O'Brien, ICC	45 mins
**s	10:45	11:00	Coffee Break		
5	11:00	12:00	Trade Finance Products - Technical Workflow	Vincent O'Brien, ICC	60 mins
t ©Y	12:00	01:00	Lunch Break at Cafe Park Buffet Restauran	t	1
6	01:00	02:30	 Supply Chain Finance Basics of Supply Chain Finance Requirements to establish SCF ADB SCF Initiatives SCF - Khan Bank Experience 	Vincent O'Brien, ICC Aparna Soni Bhalla, ADB TSCFP Enkh-Ireedui Soninpurev, Khan Bank	90 mins
7	02:30	03:00	Practical Cases in Trade Operations	Vincent O'Brien, ICC	30 mins
şiş	03:00	03:30	Coffee Break	I	1
8	03:30	04:30	Recent Legal Cases in Trade Finance	Vincent O'Brien, ICC	60 mins
9	04:30	04.45	Wrap up and Closing Remarks	Roberto Leva, ADB	15 mins
	05:00	07:00	Networking Session at Naadam Bar (Section	n D)	