



VIRTUAL BUSINESS OPPORTUNITIES SEMINAR

26 October 2021

11:00am – 1:05pm (Sydney time) 8:00 – 10:05am (Manila time)

AGENDA

Sydney time (MLA time)

11:00am (8:00am) Housekeeping (2 minutes)

11:02am (8:02am) Welcome Remarks (8 minutes)

Tony McDonald, Executive Director, Board of Directors, ADB

Christopher Lim, Senior Trade and Investment Commissioner, Austrade

11:10am (8:10am) Introductory Remarks (5 minutes)

Eric Gagnon, Principal Procurement Specialist, Procurement, Portfolio and

Financial Management Department (PPFD), ADB

11:15am (8:15am) ADB Business Opportunities: Project Pipelines

Brief presentations of ongoing and upcoming business opportunities within ADB's

regional departments.

Private Sector Operations on Agribusiness (15 minutes)

Martin Lemoine, Principal Investment Specialist, Private Sector Operations

Department (PSOD), ADB

Kathryn Jarvis, Consultant, PSOD, ADB Brett Sutton, Consultant, PSOD, ADB

11:30am (8:30am) Education Sector (15 minutes)

Shanti Jagannathan, Principal Education Specialist, Sustainable Development

and Climate Change Department (SDCC)

11:45am (8:45am) Health Sector (15 minutes)

Benjamin Coghlan, Senior Health Specialist, SDCC

12:00pm (9:00am) Doing Business with ADB and the ADB Procurement System (45 minutes)

ADB Update on Procurement Processes and Systems

COVID-19 Opportunities

Galiya Ismakova, Principal Procurement Specialist, PPFD, ADB

12:45pm (9:45am) Australian Case Study (10 minutes)

Simon Gorman, Managing Director, Reeves international / CCB Envico

12:55pm (9:55am) Q&A and Closing (10 minutes)