

ADB BUSINESS OPPORTUNITIES SEMINAR IN JAPAN

Venue: Asian Development Bank Institute Conference Room

Kasumigaseki Building 8F, 3-2-5 Kasumigaseki, Chiyoda-ku, Tokyo 100-6008

Date and Time: 15 April 2025 (Tuesday)

1:30 p.m. – 4:00 p.m.

Agenda

Moderator: Mr. Ushio Tashibu, Principal Financing Partnerships Specialist, JRO, ADB

Time	Program	Speaker
1:15pm (15 mins)	Registration of attendees	
1:30pm (5 mins)	Opening Remarks	Mr. Daiho Fujii Deputy Vice-Minister of Finance for International Affairs, Ministry of Finance of Japan
1:35pm (40 min)	Doing Business with ADB- ADB Procurement System	Ms. Keiko Koiso Senior Procurement Specialist, Procurement, Portfolio and Financial Management Department (PPFD), Asian Development Bank (ADB)
2:15pm (30 min)	Presentation on ADB's Energy Sector Portfolio	Mr. Keiju Mitsuhashi Director, Southeast Asia and the Pacific, Energy Sector Office, ADB
2:45pm (15 min)	Coffee Break	
3:00pm (30 min)	Presentation on ADB's Transport Sector Portfolio	Mr. Tsuneyuki Sakai Unit Head Project Administration, Transport Sector Office, ADB
3:30pm (25 min)	General Q&A	
3:55pm (5 mins)	Closing Remarks	Ms. Sayaka Takahashi Representative Japanese Representative Office, ADB